PERSONAL ASSISTENT

VOOR FRED zoeken wij een nieuwe PA. Ben jij die echte go-getter?

Meet Fred

De naam is FRED. Afkorting van Fortress Real Estate Developers. FRED is gedurfd in aanpak. Bij FRED draaien we er niet om heen. We krijgen dingen voor elkaar. Wat wij doen is altijd zuiver.

Ons bedrijf bouwt. Creativiteit, ervaring en innovatie zijn de bouwstenen voor onze concepten en bestemmingen. We zijn modern en veelzijdig, maar we waarderen onze oorsprong, onze geschiedenis en bedrevenheid.

We ambiëren dezelfde duurzaamheid in onszelf als in elk van onze projecten. We blijven toekomstgericht. Wij blijven FRED. De ontwikkelaar die mensen kennen en waarderen.

personal Assistent

Voor FRED’s CEO en COO zijn we op zoek naar een ‘go-getter’.
Een Personal Assistant met hartelijkheid, organisatievermogen, en de wil om te ontzorgen in hart en nieren.

Onze PA moet een ervaren spin in het web zijn.
Met eenoverkoepelend oog en de capaciteiten in huis om de agenda’s van twee personen te onderhouden. Als PA bij FRED staan jouw voelsprieten áltijd aan. Jij voelt de werkwijze van twee verschillende persoonlijkheden goed aan en speelt hier adequaat op in. Volledige ondersteuning is de sleutel. En dat kan jij als geen ander.

Om deze reden zoeken we naast iemand met oog voor detail en een pragmatische aanpak, naar een goede sparringpartner. Meedenken en een creatief oplossingsvermogen zitten in jouw DNA. Hierdoor borrelen de goede ideeën sneller naar de bovengrond. Hersenspinsels die voorheen door drukte niet tot uiting kwamen, worden bij de teugels gepakt. Tot uitvoering gebracht. De persoon in deze rol staat dan ook dicht bij het vuur. Het gaat daarom gepaard met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en representatief voorkomen.

Als PA van FRED’s CEO en COO is het daarom belangrijk dat er sprake is van een gastvrij gen en een zekere flair. Gevoel voor hospitality. Jij bent namelijk het eerste gezicht. De eerste stem. Het eerste contact van zakenrelaties en bezoekers. Jouw hartelijke glimlach en professionele houding zetten de toon van een meeting.

Wij bieden jou

Een uitdagende functie waarbij je je capaciteiten optimaal kan benutten en verbeteren in een dynamische omgeving waar hard wordt gewerkt maar waar ook plezier wordt gemaakt. Wij zijn een creatief, ondernemend en groeiend bedrijf met een klein, hecht en gezellig team in een flexibele werkomgeving in een prachtig pand in Amsterdam. Uiteraard bieden wij jou hierbij passende en goede arbeidsvoorwaarden.

Wil je meteen soliciteren?
Klik hieronder en stuur je CV en motivatiebrief naar info@fred-developers.nl

Werkzaamheden

■ Ondersteunen van de Directie, zowel CEO als COO
■ Organisatie agenda’s, planning en ontvangst afspraken
■ Verantwoordelijk voor werkgerelateerde communicatie
■ To do’s zien en oppakken
■ Wekelijkse update meeting, met follow-up acties om te verrichten
■ Juiste aanpak aanvoelen en uitvoeren

Functie eisen

■ Afgeronde hbo-opleiding
■ Je bent servicegericht
■ Je weet hoe je werkrelaties benadert en van dienst bent
■ Sociaalvaardig en goede communicatieve vaardigheden
■ Je kan zelfstandig handelen en bent integer
■ Affiniteit met professionele dienstverlening
■ Je bent proactief en hebt een representatief voorkomen
■ Je staat stevig in je schoenen

FRED's CEO

rOELAND voerman

VISIE EN VOORUITGANG

Ik ben altijd iemand geweest die vooruit wilt. Ik kijk denk altijd aan de toekomst, waar wil ik naartoe. Er is nooit een goede reden om stil te staan. FRED is een grote bron van creativiteit als het om deze pijlers gaat. Daar ben ik trots op. We zijn een klein team, maar we gebruiken visie om grootse dingen te bereiken, echt levenswerk. Project Nieuw Kijkduin is daar een mooi voorbeeld van. Het is de afgelopen 14 jaar een continu onderdeel van mijn leven geweest. Om het samen te zien komen, met de duurzame kwaliteit van een moderne stad, is niet onder woorden te brengen.

ANDERE KANT VAN DE MUNT

Natuurlijk valt er bij sommige gelegenheden ook iets voor te zeggen voor ‘het niet vooruit kijken’, genieten van het moment. Want hard werken hoort samen te gaan met plezier. We hebben niet voor niets een bar op kantoor. Het zijn deze momenten die ook om grootse dingen vragen. Zoals af en toe een Cubaanse sigaar. Ik ben nogal fan.

OPVANGNET

Ik kook over van ideeën. Zowel voor werk als op persoonlijk vlak. De creatieve kant van de vastgoedontwikkeling is dan ook waar mijn hart ligt. Het conceptuele aspect. Het liefst heb ik iemand aan mijn zijde die deze ideeën tot leven wekt. Ook al het puur door ze op te schrijven wanneer ik ze tussen neus en lippen door noem, en er later nog een keer naar te vragen, zodat het niet verdwijnt. Ideeën moeten resulteren in actie. Daar moeten we iemand voor aan boord krijgen. Een pragma- tische en gewiekste persoonlijkheid om mij en Robbert aan te vullen en op te vangen waar nodig.

FRED's COO

Robbert Geel

DRIVE & MOTIVATIE

Ik ben altijd enorm gedreven en toegewijd geweest. Al in mijn begintijd als student wist ik precies wat ik wilde en hoe ik daar moest komen. Het harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen. Nu zijn we verder op de weg en heb ik nog steeds dezelfde toewijding. Daarom werk ik maar liefst 15 jaar samen met FRED. We hebben altijd doelen voor ogen gehad met het bedrijf. Nu, als COO, is het mijn taak om ervoor te zorgen dat we de juiste koers uitzetten om die doelen te bereiken. Het maakt de groei van FRED des te meer belonend.

ANDERE KANT VAN DE MUNT

Die gedrevenheid blijft erin zitten. Ook op persoonlijk vlak. Het gluurt bijvoorbeeld ook om de hoek op het rugbyveld. Die bal over het veld krijgen, ongeacht wat er voor je ligt. Ik ben er helemaal weg van. Grappig genoeg heeft het veel overeenkomsten met mijn werkethiek. Zie het doel, bepaal de koers en kom daar. Het is echter niet zo modderig als het rugbyveld ..

EYE ON THE BALL

Organisatorisch moet er veel onderhouden worden. De koers van het bedrijf hanteren resulteert in veel punten van aanpak en administratieve assertiviteit. Het is voor mij belangrijk dat ik mijn ‘eyes on the ball’ kan houden. Waar willen we heen, wat moet daarvoor in gang moeten gezet. Dat verdient mijn aandacht en tijd. Ik moet daarom losgekoppeld kunnen worden van de details. Een extra paar ogen, die meedenkt en plannen tot uitwerking brengt. Dat is wat we nodig hebben.

We kijken uit naar je reactie!