Fred's VACATURES

FRED IS ALTIJD OP ZOEK NAAR NIEUW TALENT VOOR ONS SUPERTEAM

DE NAAM IS Fred

De naam is FRED. Afkorting van Fortress Real Estate Developers.  
FRED is gedurfd in aanpak. Bij FRED draaien we er niet om heen. We krijgen dingen voor elkaar. Wat wij doen is altijd zuiver. 

Ons bedrijf bouwt. Creativiteit, ervaring en innovatie zijn de bouwstenen voor onze concepten en bestemmingen. We zijn modern en veelzijdig, maar we waarderen onze oorsprong, onze geschiedenis en bedrevenheid.  

We ambiëren dezelfde duurzaamheid in onszelf als in elk van onze projecten. We blijven toekomstgericht. Wij blijven FRED. De ontwikkelaar die mensen kennen en waarderen. 

ONTMOET FRED

FRED is meer dan een vooruitstrevende vastgoedontwikkelaar. Wij creëren beleving. In Nederland, maar ook over de grenzen. Wij zijn klein in formaat maar groots in projecten. Wij zijn zowel jong als ervaren. Ons team bestaat uit een mix van starters en ervaren krachten. Dit zorgt voor een unieke balans aan ‘fresh views’ en ‘unparralleled experience’. Onze lijnen zijn kort. FRED vindt creativiteit in het sparren, het ontmoeten en verbinden.  

Je vindt FRED in een prachtig pand in Amsterdam. Hier werken wij elke dag aan het verrijken van vastgoed in Nederland. Onze focus ligt op het creëren van gebiedsverrijkende bestemmingen. Van concept tot creatie. Hierin zijn gepassioneerd en toegewijd.  

FRED staat voor creativiteit denken, toekomstgericht zijn, durf hebben en bestemmingen creëren.  En dat alles met een goede dosis enthousiasme.  

FRED’S WORK 

Beleving is onze sleutel tot succes.  
Dat houden we in gedachten bij alles wat we doen. Als vastgoedontwikkelaar willen we nieuwe bestemmingen creëren. Kleurrijke plaatsen waar volop wordt geleefd, waar je met plezier werkt, woont en je thuis voelt. Bij elk nieuw project is de omgeving ons uitgangspunt, we evalueren de eigenschappen en behoeften. Bij ons staat de eindgebruiker altijd centraal: van het begin tot het eind. Met bijzondere architectuur willen we plekken ontwikkelen waar mensen écht graag willen zijn, en verbinding vinden met elkaar. FRED ontwikkelt duurzame vastgoedprojecten die op een positieve manier bijdragen aan de kwaliteit van leven, voor nu én voor toekomstige generaties. 

WIJ DENKEN GRAAG 'OUT OF THE BOX' JIJ OOK?

IT’S GREAT TO WORK ON SUCH AMAZING PROJECTS WITH A VERY TIGHT-KNIT TEAM

Lucia Pot – Project Manager Communications – FRED Developers