ASSISTANT CONTROLLER

FRED ZOEKT JOU!

De naam is FRED. Afkorting van Fortress Real Estate Developers. FRED is gedurfd in aanpak. Bij FRED draaien we er niet om heen. We krijgen dingen voor elkaar.
Wat wij doen is altijd zuiver.

Ons bedrijf bouwt. Creativiteit, ervaring en innovatie zijn de bouwstenen voor onze concepten en bestemmingen. We zijn modern en veelzijdig, maar we waarderen onze oorsprong, onze geschiedenis en bedrevenheid.

We ambiëren dezelfde duurzaamheid in onszelf als in elk van onze projecten. We blijven toekomstgericht. Wij blijven FRED. De ontwikkelaar die mensen kennen en waarderen.

Assistent controller

FRED GROEIT
En daarmee groeit ook de managementbehoefte van onze financiën. FRED is als vastgoedontwikkelaar betrokken bij gevarieerde projecten. De financiële arena waar je in werkt is dan ook allesbehalve eentonig; er is hier van alles te doen. Én, er valt vooral ook heel veel te leren.

FRED’S WERKWIJZE
Als assistent controller verdiep je natuurlijk veel in cijfers. Dit betekent natuurlijk ook dat je vaak Excels opstelt en documenten induikt. Geen probleem, want als het goed is vind jij daarin juist jouw leukste uitdagingen! Maar bij FRED werk je ook altijd dicht op het vuur. Je kent je team, je kent hun projecten. Je kijkt dus verder dan je scherm. Dit vergroot je begrip én je plezier. Betrokkenheid en korte lijntjes zijn dan ook kernbegrippen bij ons op kantoor.

FRED’S TEAM
FRED beschikt over een ‘tight knit’ team van 12 collega’s. Van management tot nieuwkomer. Van tot op het bot ervaren tot vers van de pers. De lijnen zijn kort en de organisatie is plat. Een fantastische setting om binnen te leren, ervaren en floreren. Binnen dit team houden zich drie doorgewinterde ‘number crackers’ bezig met de financiën, en het is tijd voor versterking. Het is tijd voor jou.

Wij bieden jou

■ Een uitdagende fulltime (40 uur) functie waarbinnen jij je capaciteiten optimaal kan benutten en verbeteren ■ Een dynamische omgeving waar hard wordt gewerkt maar waar ook plezier wordt gemaakt ■ Een creatief, ondernemend en groeiend bedrijf ■ Een klein, hecht en gezellig team in een flexibele werkomgeving in een prachtig pand in Amsterdam

Goede arbeidsvoorwaarden: ■ Flexibiliteit en persoonlijke aanpak in je werk ■ Ontwikkelingsmogelijkheden middels opleidingen en cursussen ■ ‘One of a kind’ en inspirerende werkplek ■ Healthy bio lunch ■ Gebruik van shared VanMoof, Biro en elektrische auto ■ Personeelsuitjes ■ Bar met tap en pooltafel op kantoor ■ Salaris is marktconform ■ Te overleggen op basis van ervaring en kennis

Klinkt dit als een uitdaging voor jou?
Stuur dan snel je motivatie en CV naar kathelijn@fred-developers.nl

Werkzaamheden

■ Opstellen van budgetten, financiële planningen en jaarverslagen
■ Controleren en verwerken van financiële data
■ Maken van financiële analyses en maandrapportages
■ Maken en bijhouden van cashflow prognoses

Functie eisen

■ Afgeronde HBO opleiding in finance, economie of bedrijfseconomie
■ Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in finance
■ Proactief, ambitieus en leergierig
■ Goede sociale vaardigheden
■ Communicatief sterk
Je spreekt vloeiend Nederlands! / You must be fluent in the Dutch language!

We kijken uit naar je reactie!